torsdag 4. februar 2010

FANTASTISK!!

Ha egentlig ikkje tenkt å blogge noko meir.. MEN har so lyst å fortelle noko fantastisk:)
For ikkje lenge sidan flytta det inn ei prinsesse til oss:)
Vi vart fosterforeldre for første gang... å det er stor stas.... Alle vi fire i familien har vorte prega av det.... å tenk no er vi vorte en familie på FEM!!!

Gutane har fått eit nytt familiemedlem som dei kan leike og kose seg med... også Spot har vorte prega av det... på både godt og vondt.. hehe.Fra å ha ein heim som var sterkt prega av at fleirtalet var hankjønn., har vi no fått ei innvadering av rosa ting. Mykje stæsj og dill og dall. For det er ei ekte prinsesse som har flytta inn:)Mor sjølv er svært fornøgd med at ho får shoppe masse jenteting som eg aldri har fått kjøpt før..
Det er kjempe kjekt å spennande på en gang.. Å ikkje minst utrulig givande. Det er alt for få fosterheimar der ute til barn som treng ein trygg og omsorgfull heim.
BLI FOSTERFORELDRE!!! DET GJER EIN SKILNAD!!!
( å det er heilt FANTASTISK)

2 kommentarer:

 1. Så kjekt å sjå livsteikn!!! Forstår godt gleda av å få handle rosa jenteting - det er herleg!!! Det er flott at de har teke imot eit fosterbarn - fleire burde gjere det same!

  SvarSlett
 2. Høyrest ut som dåkke har fått ein spennande kvardag. Det må vere fantastisk å kunne få hjelpe ei lita prinsesse med ein trygg og god heim.

  Kos deg med prinsessetinga og det nye familiemedlemmet, tenkjer dokke kosar dåkke.

  håper du fortsetter med blogginga di, er kjekt å følgje med "gamle kjende".
  Har hatt ei lang bloggpause sjølv, men no trur eg at ånda er på veg tilbake.

  ha ei fin helg

  SvarSlett