onsdag 4. februar 2009

Sjokolademuffins

Når vi var å handla i dag. Bestemte gutane at i dag skulle vi lage Muffins. Dei valgte sjølvsagt den dyraste.. Å dei sa at dei skulle klare å lage dei heeeeeeeilt aleine.
Etter middag og leksetid var gutane klar. No skulle det lagast Muffins.
Per Kristian las på pakken og intruerte John i kva han skulle gjere.. John vart røremester for det gadd ikkje Per Kristian.. John var kjempe flink å rørte å rørte til det vart ei kjempe fin røre.
Etter på va det å ha dei i former å ha dei i ovnen. John synst det var leeeeeenge å vente.. (10min). Når dei var ferdig laga dei glasur og hadde på små figurar som følgde med pakken.


Synst det vart dyre Muffins.... 50 kr for 10 stk....


Her er det ferdige resultatet. Vart vel søte synst ej... Ikkje heilt min smak.. Men gutane vart førnøgde, og det er jo det viktigasteHer er dei under prosessen. Per Kristian overvåkar at John rører og ikkje berre smakar:)
Flinke gutar... Å det skal seiast; dei rydda opp også etter seg. Sjølv om det var å legge alt i oppvaskkummen slik at ej kunne vaske det opp:)
Ha en fin onsdagskveld!!

7 kommentarer:

 1. mmmm...søtt er godt :) Flinke dei er gutane:)
  Må nok fram med bakeskåla i helga pga morsdagen på søndag. Godt å ha noko lite til kaffen då.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Mmmmmhh! No fekk eg ein skikkelig søthunger her eg sit! Når eg tenker meg om så har eg ein pakke med kremfløyte i kjøleskapet som går ut på dato i dag...eg fekk frykteleg lyst å bake ei kake no... Det trur eg jammen at eg gjer!

  Flinke gutar de har forresten:) og eg er samd i at muffinsane var heise dyre!

  SvarSlett
 3. Eg har ei utfordring til deg på bloggen min:)

  SvarSlett
 4. Åh flinke guten min, ja han er ivrig i tjenesta når det er noko han virkelig vil eøøer det ventar noko snoperier.. Ein god kokk er han.. Kos dokke masse i helga.

  SvarSlett
 5. Hallo :)

  Kom tilfeldigvis innom blogen din via Astrid :)
  Her var det kjekt å vere, kjem garantert tilbake ...linkar deg om det er ok?

  Dyre muffins ja...,men kan trøyste deg med at i dag var eg innom ein kafe og betalte 50 kr for ein kaffi og ein liten bollesak med sjokoladebitar i...det var dyrt synest eg ;)

  Anne Grethe:)

  SvarSlett
 6. Takk Kristin.
  Ha ein fin lørdag vidare.
  Og en kjempe fin morsdag imorgå.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei du
  hehe de muffinsene så jo deilige ut da:-)
  Flinke og flotte gutter:-)

  SvarSlett