tirsdag 10. februar 2009

Utfordring

For ei tid tilbake fekk eg mi første utfordring av CECILIE i Kvardagsliv der eg skulle vise det 6.bilde i den 6.mappa mi. Før eg i det heile tatt fekk tatt utfordringa fekk eg den også med ASTRID i Frå eit A4-liv... Takkar begge to for dette:)

Her er bildet mitt:) To søte små på ferie i Legoland!!


Dette må vere 3.5 år sidan vist eg ikkje tek mykje feil.. Hadde leigt sommarhus i Danmark i lag med eit vennepar.. Hadde ganske dårlig ver den sommaren kan eg minnast. Men kan og minnast at vi var både på tivoli i København, legoland og i løveparken:) Var da eldste mann og gubben sjølv kunn ville ta berg og dalbane.. Er heldigvis kvar si lyst..
Sommarferie er jo berre kjempe kjekt. Familietid nr en!!
Vi har vore på tur kvar einaste år vi har vore ein familie.. Lagar gode minne for barna som dei kan sjå tilbake på når dei blir eldre..
Vi var nåkre år veldig glad i det gode campinglivet.. Har prøvt både telt, combicamp og campingvogn.. Å eg har sagt at dette er livet for meg.. Men i fjor sommar skjedde det.. Vi reiste til SYDEN. Å det fristar igjen.. Var i Tyrkia i en veke.. Hoppa berre på ein tur.. Å det var berre heilt supert.. Både små og store kosa seg masse:)
Gler meg allerede til sommaren.. Ikkje bestemt enda kor ferien i år går. Men en ting er sikkert.. det blir iallefall ein tur vekk.. :)

4 kommentarer:

 1. Koseleg bilde du fann i den 6. mappa. Og Legoland er berre flott å sjå. Skjønner godt at syden fristar også, garantert fint ver.... Uansett kvar reisa går er ferie heilt topp. Nyt onsdagen
  Smil

  SvarSlett
 2. Koselig bilde. Søte dei var på bildet.
  Ja det er deilig med ferie. Vi også går å gleda oss til å reise i sommar. det skal verte deilig.
  Ønska deg ein fin onsdag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig med hilsen fra deg!! Nå har jeg kost meg med de sisite innleggene dine! Så fine gutter dere har...klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Hehe sjå kor liten an e guten min. Ditta e ei stund sida no ja. Gleda oss til sommar no ja

  SvarSlett