mandag 12. januar 2009

Arvegods

Sidan det i min famile berre er eg som likar dei gode gamle tinga har det vorte mange fine arvestykker på meg. Dette bildet arva eg fra besteforeldre mine på morsida. Sidan eg var lita jente har eg alltid beundra dette bildet. Det er mitt "Mona Lisa" bilde. Det betyr mykje for meg. Trur kanskje mormor ha synst da va stas at eg har hengt det i stova mi. Dette er MIN stol. Mannen i huset kunne ikkje forstå at ej skulle ha i hus slikt rot. Men no er han enig i at det er nåke av det finaste møbelet vi har. Det var egentlig et par dette. Men den andre har blitt heilt ødelagt. Skal kanskje prøve å restaurere den.
No er eg på jakt etter ei pute som passar til å vere i stolen, samt ei lampe som passar. Ikkje enkelt å finne.
Det er her eg gjerne sitt når eg skal kose meg. Med stearinlys på bordet ved sidan av..mmm skikkelig god avslapping.


Sidan vi har ganske stort hus er det meininga at eg ein dag skal få mi eiga stove. Da snakkar vi om stove med berre gamle ting... Forbudt for barn. Så eg er heilt tida på jakt etter gamle ting som eg ein dag laaaaangt fram i tid kan ha i stova mi. Gler meg allerede:)

2 kommentarer:

 1. Maleriet blei eg heilt forelska i. Så vakkert!!! Heldig du er som har det. Og stolen likte eg også godt. Likar slike møblar.
  Det er lurt å begynne leitinga etter gamalt fint nå, som du kan eventuelt nyte seinare i eiga stove der alt kjem til sin rette. Alt til sin tid heiter det.
  Ha ein fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Du he heve deg på bloggbølga du også:) Koslig side du har laga. Kjenner meg igjen ang det med gamle ting. Har lagra endel opp med ho mamma og dei, og med gjevnlig mellomrom spør dei om eg skal ha det eller om eg skal gi det vekk. Eg har ein plan om å pusse det opp etterkvart. Det er berre så lita tid til slike aktivitetar. Men ein dag....

  SvarSlett