tirsdag 27. januar 2009

Bjorli

I helga var vi på hyttetur på Bjorli i lag med eit vennepar og deira familie. Er so heldige å få låne ei hytte som ligg rett ved skibkken. Med hund og barn vart vi 10 stk. En god gjeng. Vi ankom fredag og pakka ut og laga Taco til kvelds. Etterkvart som det vart leggetid for søte små, fekk vi vaksne kvalitetstid med masse søtstoff:) Laurdag var det ski og uteliv..
Men deilig å vere inn i hytta om kvelden.. Laga gryterett og koste oss i lag..
Synst det vart ei hærlig helg med kjekke venna og flinke onga.. Smaka som snarlig gjentakelse:)

3 kommentarer:

 1. Dette hørtes ut som ei kjekk helg ja. Det er kjekt med ein tur vekk av og til. Bra dokke kosa dokke:)Heldige som hadde skibakken så nært.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Dokke har sikkert hatt ei fantastisk helg.

  Det ligg ei utfordring til deg på bloggen min, ta den om du vil

  SvarSlett
 3. Hei,hei! Synes eg måtte helsa på her hjå deg,me er ein slags "forbundsfeller" ser eg... Eg er mor til 2 døve jenter,men dei er for lengst vaksne og flytta heimefrå. Eldste er 32 og yngste er 27,begge heilt avhengige av tegnspråk.Dei klarar seg utmerka,og yngste har nettopp vore 1 år og jobba i Australia.Ingen problem det (anna enn for mora som syntes det var aaaalt for langt vekke...)Då me hadde tegnspråkkurs/oppfrisking var me på Ål ei veke om gongen,elles har me høyrt til Hunstad i Bergen.
  Ha ein fin-fin kveld :o)

  SvarSlett