torsdag 8. januar 2009

Januar

Her er Julegava vi fikk med Per Kristian i år. Han har laga kalendar til oss:) Har tegna ei tegning for kvar månad. Dette i januar skal vist vere ein rakett oppskytingsbase.. Ikkje veit eg kor han har det fra men når ein studerer det ser ein tydeleg at han har fått med seg mange gode detaljar. Tegning er Per Kristian veldig flink i. Å han likar veldig godt å teikne. Det er ikkje få teikningar vi har her i heimen. I låpet av åra har det godt med mange teikneblokker:) Sidan Per Kristian er døv er han van med å bruke dei andre sansane sine meir. Sidan han har vore liten har han alltid fått med seg veldig mange detaljar. Desse kjem gjerne til uttrykk i teikningane has.

Huskar ein gang vi var på omvisning på ei ferge å han kom heim å sette seg å teikne ferga frå sida av og inn. Det var heilt utrulig kor han huska. Hadde til og med fått med på teikninga røra som går fra toaletta. For det må ein ha sa han, ellers blir et lukt:)

6 kommentarer:

 1. For ei koselig julegåve dokke fekk!! Ei slik gåve hadde eg virkelig kunna tenkt meg. Den er så praktisk også :)

  Du spurte om eg fann kaffikokaren i ørsta og det gjorde eg:) Syns dei har en del flotte saker innimellom. Så det er lurt å ta turen dit av og til. Bruka å ha med meg litt husfyll dit i samme slengen :)
  Ha ei god helg!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Bare å studere gardinene:) Eg tror dei tar seg godt ut utanfrå også ;) Men du kan gjerne stikke innom får å sjå dei innafrå om du har lyst. Eg er som regel heime både dagtid og kveld.

  Har Bodil Egset fått seg blogg? Ho har kommentert hos meg nokre ganga, og det syntes eg var koselig:) Tips meg gjerne om ho har blogg, vil gjerne legge igjen helsing hos ho.

  Ønska deg og dine ei koselig helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjekt å oppdage ein ny blogg!!! Oppdaga deg på Anna Lisa sin!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bloggen. Det er jo så koselig å blogge, syns jeg.
  Ønsker deg ei flott helg :)

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Tusen takk for alle dei gode orda du la att på bloggen min!!! Eg vert alltid så glad for slike positive ord:)
  Gratulerer med fin blogg forresten! Kjekt å sjå fleire kjende her inne:) Eg legg deg til i blogglista mi slik at eg ser når du kjem med nye innlegg.
  Så flink Per Kristian er å teikne! Det er så kjekt og koseleg med slike ting som ungane lagar sjølv:)
  Vi "snakkast!" :)

  SvarSlett
 6. Hei Kristin :)) Sånn kalender laga Vilde også, men ho ga den vekk til Stian og Anne Grethe :)
  No he forresten ej me laga mej blogg, eller dvs ej prøva i hvertfall. Ekje heilt fornøgde me utsjånaden å sånn. Spørs om ikkje du må gi mej et lite kurs :))

  SvarSlett